Våningsskötare, inhopp och säsongsavtal

Ålandhotels är en ledande aktör på den åländska hotellmarknaden med tre hotell och restauranger. I Ålandhotels ingår Hotell Pommern med restaurangen Kvarter 5, Hotell Adlon med sin pizzeria och sportbar och Hotell Savoy. Sammanlagt erbjuder våra hotell boende i fler än 230 rum i centrala Mariehamn.

Vi erbjuder en arbetsplats med mycket liv och rörelse och ett härligt gäng. Här har du har chans att pröva på jobb på flera olika avdelningar och även få förlängt kontrakt eller möjlighet till inhopp. Naturligtvis får du upplärning på plats. Vi erbjuder även företagshälsovård, friskvård och personalevent för alla våra anställda.

I dina arbetsuppgifter som våningsskötare ingår att städa våra hotellrum och städning av övriga allmänna utrymmen så som lobby, restaurang, konferenser, bastu- och poolområden etc. Du utgör en viktig roll för vår verksamhet och ditt arbete är avgörande för våra gästers trivsel.

Vi söker dig som vill ha ett fysiskt arbete i högt tempo och är snabb och effektiv. Du bör vara bra på att samarbeta men även kunna arbeta självständigt. Vi önskar även att du är organiserad, noggrann, har ett öga för ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir väl utfört.

Krav: svenska eller engelska. Vi ser gärna att du är över 18 år.

Erfarenhet är meriterande.

Lön enligt kollektivavtal. Arbetspassen varierar mellan 06-16, arbetstider kan variera och ändras från dag till dag och det är bra om du kan vara flexibel.

Vi söker inhoppare redan nu och flera våningsskötare för säsongen mellan maj-september.

Kontraktens längd kan varieras beroende på vad som passar dig.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan nu.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2024
Arbetets varaktighetenligt överenskommelse
Arbetstidenligt överenskommelse
Lönenligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

Skicka ditt personliga brev och CV per mail till:

anna-karin.karlsson@alandhotels.fi

Kontakta

Anna-Karin Karlsson, +358 18 15555, anna-karin.karlsson@alandhotels.fi