Sommarvikarier: Närvårdare 60%-100%

Välkommen att jobba med oss på Servicehuset Tallgården med heldygns omsorg som är ett boende med plats för 28 klienter. Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter.

Personalen vid servicehuset jobbar såväl i servicehuset som ute på byn i hemtjänsten. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår kvälls- och helgarbete. Även nattarbete är möjligt.

Av dig som sökande krävs att du är behörig närvårdare, registrerad i Valvira eller att din ansökan är under behandling hos Valvira. Du bör vara villig att ta emot delegeringar från ÅHS, för att kunna utföra de sjukvårdsuppgifter som delegeras av hemsjukvården.

Vi ser gärna att du som sökande har förmåga att se människan framom diagnosen och funktionsnedsättningen, du får gärna ha erfarenhet, men framför allt ett stort intresse och stor förmåga att bemöta och skapa en positiv miljö för våra boende med deras olika individuella behov.

Du bör vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändringar, utvecklings villig och flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika personligheter Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

Möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren kan vara möjlig.

Körkort krävs.

Arbetsspråket är svenska.

Vi tillämpar en prövotid om 2 månader

Lön enligt Akta, idag 2.706,19 euro vid 100 % anställning

Välkommen med din ansökan, Märkt: Närvårdare/Äldreomsorg med personligt brev, CV, önskemål gällande arbetsprocent samt 2-3 referenser till: info@sund.ax eller Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 Kastelholm

Intervjuer sker fortlöpande.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
15.05.2024
Arbetets varaktighetaugusti-september 2024
Lönenligt Akta
Skicka ansökan till

Välkommen med din ansökan, Märkt: Närvårdare/Äldreomsorg med personligt brev, CV, önskemål gällande arbetsprocent samt 2-3 referenser till: info@sund.ax eller Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 Kastelholm

Kontakta

Har du frågor kontakta: Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, e-post: desiree.zetterman@sund.ax, mobil: +358(0)4573447176(kontorstid) eller
 Sandra Widman, ansvarig närvårdare, e-post: sandra.widman@sund.ax, mobil: +358(0)4575801741(kontorstid)