Sommarvikarier, äldreomsorgen Vårdö

Äldreomsorgen (Strömsgården) i Vårdö kommun söker nu sommarpersonal under semesterperioden juni, juli och augusti 2024. Inom äldreomsorgen på Strömsgården kommer du jobba med människor i ett varierande och givande arbete under sommaren.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas som vårdare och delta i våra kontinuerliga kvalitets- och förbättringsarbeten. Vi satsar på att bygga kompetenta, positiva arbetsteam för att erbjuda våra boende en innehållsrik vardag.

Vi söker dig som vill jobba i team, som bidrar med arbetsglädje och som har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Meriterande är kunskap/erfarenhet inom äldreomsorg och enklare sjukvårdsuppgifter. Vi ser gärna att vikariaten söks av både kvinnor och män, då vi är en arbetsplats som välkomnar mångfald. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Är du inte utbildad närvårdare ser vi gärna att du är vårdstuderande eller har erfarenhet av vårdyrket. Även personer som inte uppfyller det formella behörighetskravet är välkomna att söka.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016) samt enligt tillägg §48a under dess tillämpningstid.

Arbetstiden på Strömsgården är periodarbete i vilket det ingår kvälls- och helgarbete. Även nattarbete är möjligt.

Vårt arbetsspråk är svenska.

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev, samt referenser.

Märk ansökan: Sommarvikarie Äldreomsorgen

Vi intervjuar och anställer löpande, vi är öppna för önskemål om arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
19.05.2024
Arbetets varaktighetEnligt överenskomelse
ArbetstidPeriodarbete
LönEnligt AKTA
Skicka ansökan till

Strömsgården, Strömsvägen 13, 22550 Vårdö eller mejlas till aldreomsorg@vardo.ax

Kontakta

Per Leino, 04573459302, aldreomsorg@vardo.ax