Sommarjobba som vårdare

Tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor? Vi söker sommarjobbare till vår boendeverksamhet! Skicka in din ansöka till oss redan idag!

Vi har tolv boendeenheter och ett boendestöd som ger omsorg till personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har boenden i Godby, Lemland, Hammarland, Mariehamn och Jomala. Mer information om våra olika boenden finns på vår hemsida https://www.kst.ax/

Vi kan erbjuda både kortare och längre vikariat under sommaren och arbetet är i periodarbete.

Som vårdare på våra boenden ger du klienterna personlig omvårdnad och handledning i dagliga sysslor och aktiviteter. Du får stöd i ditt yrkesutövande av ett metodteam som vägleder arbetsgruppen att arbeta enligt antagen metod Positive Behavior Support (PBS). Inför sommaren kommer metodteamet att hålla ett skolningstillfälle i PBS som alla nyanställda bjuds in till. Arbetsuppgifterna kan bestå av att erbjuda stöd vid olika aktiviteter så som promenader, cykelturer, bada vid stranden, fotbollsträningar mm., samt vid förekommande sysslor i vardagen så som handling, matlagning, bakning, städning och personlig hygien.

Om du är ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning kommer du att trivas med att arbeta hos oss. Vi erbjuder en rolig och lärorik arbetsplats där du har möjlighet att ta vara på sommarens utbud tillsammans med klienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du önskemål om att jobba på en specifik enhet inom vår boendeverksamhet, vänligen uppge det i ansökningsblanketten.

Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 290 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.05.2024 kl. 15:00
Arbetets varaktighetTidsbunden
ArbetstidPeriodarbetstid
Kontakta

För närmare information kontakta gärna någon av våra föreståndare:
Sani Gustafsson,018-532 973, sani.gustafsson@kst.ax
Mélanie Gäddnäs, 018-532 925, melanie.gaddnas@kst.ax
Madelene Hilander, 018-532 879, madelene.hilander@kst.ax
Camilla Eriksson, telefon 018-532 918, camilla.eriksson@kst.ax
Marianne Rosenholm, telefon 018-532 971, marianne.rosenholm@kst.ax