Runner

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. I hotellet finns Park Restaurang & Bar med 80 sittplatser i restaurangen och 60 platser i baren. Här finns även en konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas fredag-lördag året om och vår uteservering har många soltimmar.

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av en pigg och glad kollega till vårt team. I serveringen arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är noggrann och tycker om att ge gästen det lilla extra. Arbetsuppgifterna består av följande:

- servera mat

- duka av och på

- övrigt förekommande serveringsuppgifter.

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav

Erfarenhet av tidigare arbete inom servering är meriterande. Du behöver vara minst 18 år gammal. Vi önskar att du kan svenska och engelska, kan du även finska är det ett plus.

Varaktighet

Tjänsten är tidsbunden över sommaren med möjlighet till extra arbete under vinterhalvåret. Runnerjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med kvällspass under veckans alla dagar.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2024
Arbetets varaktighetsommaren 2024
Skicka ansökan till

Ansökan tillsammans med CV skickas till tina@parkalandia.com

Intervjuer kommer att ske löpande och platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Kontakta

Tina på tina@parkalandia.com eller ring 018-14130