Kock & Runner

Arbetet räcker från mitten av juni fram till andra veckan i augusti.

Vi erbjuder gratis personalboende för våra anställda och goda arbetsförmåner. Vi är en krog med högt tryck under högsäsongen och söker dig som är stresstålig, trivs i ett högt tempo och samarbetar lätt med dina kollegor. Vi vill att du är självgående och ansvarstagande samt att du brinner för att ge kunden en hög servicenivå.

Du är intresserad av vårat koncept, är kunnig och läser på för att lyfta fram det vi står för såsom närproducerade råvaror.

Vi är en skärgårdskrog på ön Föglö i Ålands södra skärgård. Hit kommer man från fasta Åland med en färja som trafikerar över hela dagen, alldeles ett stenkast från restaurangen. 2023 firade vi 30 år och är en av Ålands mest besökta sommarkrogar.

Vi serverar bistro och À la carte, men även våra populära pizzor. På Seagram jobbar vi med närodlade råvaror av högsta kvalitet och en stor del av våra råvaror produceras här på ön.

Vår restaurang ligger belägen alldeles intill vattnet och bjuder in till de mest magiska sommarkvällar där vi regelbundet får besök av artister. Sen 2022 arrangerar vi under juli Ålands Dansbandsfestival då vi under en vecka gästas av några av Sverige & Finlands främsta dansband. Under denna vecka förvandlas hela restaurangen till ett festivalområde.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
9.05.2024
Arbetets varaktighetaugusti
LönEnligt överenskommelse
Skicka ansökan till

info@seagram.ax

Kontakta

Conny Jansson, +358 18 51092, info@seagram.ax