Frukostvärd

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. I hotellet finns Park Restaurang & Bar med 70 sittplatser i restaurangen och 60 platser i baren. Här finns även en konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas fredag-lördag året om och vår uteservering har många soltimmar. Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och nu behöver vi en vikarie till vårt härliga frukostteam.

Dina arbetsuppgifter

Som frukostvärd kommer dina främsta arbetsuppgifter vara enkel tillagning av varm frukost, duka upp och hålla vår buffé påfylld och inbjudande, plocka disk och diska samt hålla restaurangen ren och fräsch. Lika viktigt är det att kunna ge ett härligt välkomnande till gäster och ta hand om dem på bästa sätt under deras frukoststund. I tjänsten ingår även att bära ut mat åt gästerna under lunchen samt att duka av och på. Det är med stolthet vi ärligt kan säga att vår hotellfrukost får höga poäng i hotellrecensionerna. Här trivs både våra gäster och personal.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är morgonpigg, effektiv och trivs med gästkontakt.

Du är social, stresstålig och självgående. Vi önskar att du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt omkring dig. Stundtals är det väldigt mycket att göra och tempot är högt, då är det viktigt att du kan samarbeta bra med alla i teamet.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Kvalifikationskrav

Tidigare erfarenheter från köksarbete eller servering är meriterande. Vi tror dock att man med rätt inställning kan man lära sig arbetet och bli duktig med inskolning och stöd från vår frukostansvarig. Vi ser gärna att du talar svenska och engelska. Finska och hygienpass är meriterande. Du bör vara minst 18 år.

Varaktighet

Vikariatet är tidsbundet från den 15.4-15.09.2024 med möjlighet till förlängning. Arbetspassen är mellan 5-14, 6-14 eller 8-13 under veckans alla dagar.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com ! Skriv vilken tjänst du söker. Sista ansökningsdag är den 15.04.2024, men intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Har du frågor kontakta Sanne på tel. 018-14130.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2024
Arbetet börjar15 april
Arbetets varaktighet15.09.2024
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com

Kontakta

Sanne, 018-14130