Närvårdare 75% och 80%, ESB Lagunen

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) söker nu två närvårdare om 75% och 80% till vårt serviceboende Lagunen som finns i Jomala.

Boendet är ett projekt inom KST:s boendeverksamhet, som är för personer under 65 år med fysiska funktionsnedsättningar. Servicenivån är effektiviserat serviceboende.

Hos oss ges du möjligheten att komma med och fortsätta utvecklingen av ett trivsamt boende tillsammans med nya kollegor och klienter. Lagunen är ett boende där individen känner sig trygg, upplever glädje och självständighet och en arbetsgemenskap där du som arbetstagare ges utrymme för att ta egna initiativ och genomföra idéer.

Som närvårdare hos oss kommer dina arbetsuppgifter bestå av att med ett rehabiliterande arbetssätt stödja individen i de vardagliga sysslorna och i samband med olika aktiviteter.

Som person ser vi gärna att du är lyhörd och flexibel inför medmänniskan. Du har förmåga att ta egna initiativ och en god samarbetsförmåga. Med ett gott bemötande samt med vilja och förmåga att kommunicera bidrar du till en trivsam atmosfär. En positiv inställning till utmaningar och kreativitet för att hitta lösningar är egenskaper som passar bra i denna verksamhet. Framför allt trivs du med att arbeta med människor.

Behörighetskravet är närvårdare eller motsvarande examen registrerad i Valvira.

Sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas i brist på behöriga sökanden.

Anställningarna är tidsbundna med en anställning på 75% och 80% av heltid. Anställningarna inleds 15.7.2024 eller enligt överenskommelse och fortgår fram till 31.8.2025. Den uppgiftsrelaterade lönen vid formell behörighet är 2677,89 €, eventuella arbetserfarenhetstillägg tillkommer.

Prövotid om 6 månader tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Efter projektets utgång finns goda möjligheter för tillsvidareanställning inom KST:s boendeverksamhet.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 300 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
20.05.2024 kl. 15:00
Arbetet börjar15 July eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet31.8.2025
Arbetstid75% och 80% av heltid
Kontakta

Projektanställd föreståndare Marianne Rosenholm, 018-532971, marianne.rosenholm@kst.ax