Vårdkoordinator

Stiftelsen Hemmet sr. lediganslår ett vikariat som vårdkoordinator på Stiftelsen Hemmet i Lemland. Arbetet är 85%, måndag-fredag men förutsätter även en viss flexibilitet utifrån verksamhetens behov.

I din roll som vårdkoordinator på Hemmet arbetar du som sjukskötare med ett utökat ansvar för administrativa uppgifter. Du behöver vara utbildad sjukskötare inom hälso- och sjukvård, vara legitimerad i Valvira och ha tillräckligt med praktisk erfarenhet. Som person ser vi att du har god administrativ förmåga, är flexibel, strukturerad samt att du är respektfull mot människor du möter i ditt arbete. Vi ser att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, att du är trygg i en roll som ledare samt har en god förmåga att fatta beslut och är lösningsorienterad.

Kunskaper i det svenska språket, körkort och goda IT-kunskaper är nödvändiga för jobbet. Kunskap om Titania, arbetarskydd och erfarenheter av psykiatrivård meriterande.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 30.04.2024. kl 12.00. I ansökan vill vi att du skickar med ett personligt brev och ditt CV. Ansökan skickas per e-post till: info@stiftelsenhemmet.ax

Märk ansökan med "Vårdkoordinator".

Stiftelsen Hemmet är ett privat vårdhem med rätt att bedriva socialvårds- samt hälso- och sjukvårdstjänster. Det finns 12 platser för heldygnsvård och målgruppen utgörs av personer från 18 år och äldre med psykisk ohälsa och/eller socialt lidande. Stiftelsen Hemmet är ett vårdhem med en kristen och vårdvetenskaplig värdegrund som grundar sig i Katie Erikssons vårdfilosofi.

Vårdkulturen vilar på en etisk grund, en respekt för människans värdighet och integritet. Hemmets uppgift är att den som bor på Hemmet i sann gemenskap skall lära sig livets konkreta ting, och finna mening och tro på livet. Vårdkulturen präglas av att bygga upp återkommande trygga tillitsfulla rutiner i vardagen för de boende att längta till och därigenom bygga upp ett meningssammanhang där livet och tiden blir värdefull.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2024 kl. 12:00
Arbetet börjar19 June
Arbetets varaktighet13.03.2025
Lönenligt AKTA
Skicka ansökan till

info@stiftelsenhemmet.ax

Kontakta

Lucas Donner/Emilia Sundin/Linda Svensson via epost: info@stiftelsenhemmet.ax eller via telefon (018) 34126