Omvårdnadsledare tillsvidare anställning 100 %

I Sunds kommun jobbar vi inom äldreomsorgen för att utveckla och förbättra servicen och genom det kunna erbjuda kvalitativ service till våra äldre invånare. Ett led i denna utveckling är dels en omstrukturering i ledningsfunktionen inom äldreomsorgen, men även ett sätt att skapa en ännu bättre och tryggare plats för våra äldre och även för vår personal. Till kommunens äldreomsorg söker vi därför en Omvårdnadsledare, med sjukskötarkompetens, registrerad i Valvira.

Anställningen är i tjänsteförhållande och arbetstiden är byråarbetstid enligt AKTA, kvällsarbete kan förekomma. Aktuell placering är på Servicehuset Tallgården med heldygns omsorg.

Som omvårdnadsledare har du ett nära samarbete med kommunens äldreomsorgsledare, bland annat fungerar du som äldreomsorgsledarens vikarie vid dennes frånvaro. Dagligen jobbar du med att verkställa och övervaka det dagliga vårdarbetet på Servicehuset Tallgården och inom kommunens hemtjänst. Du uppgör förslag till schema för personal, fördelar personalresurser där de behövs bäst och ansvarar för vår externa ÅHS journal.

Inom äldreomsorgen jobbar vi utgående från klienternas individuella behov, i klientarbete tänker vi att du är lyhörd och empatisk. I arbetslaget är du en trygg person som finns till stöd för vårdpersonalen i deras dagliga arbete. Du har även ett gott samarbete med hemsjukvårdspersonal.

Vi värdesätter kunskaper och erfarenhet i användning av Titania schemaläggning, olika Abilita miljöer t ex journal och hemserviceplanering och RAI vårdtyngdsmätning då dessa arbetsverktyg används så gott som dagligen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal förvaltning, har du dessutom utbildning eller erfarenhet av ledarskap är det till fördel.

Välkommen att jobba med oss på Servicehuset Tallgården med heldygns omsorg (ESB), vi ser fram emot din ansökan. Här hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter.

Körkort krävs.

Arbetsspråket är svenska.

Lön: Grundlön 3.100 euro vid 100%, eventuella erfarenhetstillägg tillkommer.

Vi tillämpar en prövotid om 6 månader.

Vi erbjuder:

Friskvård: Friskvård.ax 400 € per år.

Företagshälsovård: Medimar

Anställningen börjar: så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Anställningens varaktighet: tillsvidare

Intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor kontakta:

Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, e-post: desiree.zetterman@sund.ax

Andreas Johansson, kommundirektör, e-post: kommundirektor@sund.ax, mobil: +3584573457915(kontorstid)

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
19.05.2024
Arbetets varaktighettillsvidare
Skicka ansökan till

Sänd ansökan märkt: Omvårdnadsledare med personligt brev, CV samt 2-3 referenser till: info@sund.ax

Sista ansökningsdag: 19.5.2024

Kontakta

Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, desiree.zetterman@sund.ax
Andreas Johansson, kommundirektör, +358 4573457915(kontorstid), kommundirektor@sund.ax