Montör i Möckelö

Drömmer du om att vara en del av ett team som håller Ålands hjul snurrande? Då är detta din chans att göra skillnad som vår nästa montör vid Infrastrukturavdelningen i Möckelö, Jomala kommun.

Arbetet som montör Vi letar efter en tekniskt kunnig och mångsidig montör som kan underhålla och reparera allt från våra färjor till arbetsmaskiner och motorer. Du kommer vara ute i fältet, lösa problem och installera ny utrustning medan du ger våra kunder, både internt och externt, en förstklassig serviceupplevelse.

Behörighetskrav och kompetensprofil Du är en innovativ och ansvarstagande person som älskar att samarbeta i team. Din breda erfarenhet inom svetsning, svarvning, rörarbeten och snickerier gör dig till den perfekta kandidaten för oss. Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning inom relevant område eller motsvarande arbetserfarenhet. Ett körkort för personbil är ett måste.

Lön Lön utgår enligt flexibla löner lönekod 12 (för närvarande 2 379,95 - 3 039,45 euro/mån inkl. Allmänt tillägg).

Tillträde och ansökan Tjänsten är vakant och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan görs via landskapsregeringens hemsida: Montör - Ålands landskapsregering (teamtailor)

Ansökningshandlingar med CV ska vara registraturen tillhanda senast 17 maj 2024.

Mer information om arbetet som montör För närmare information om tjänsten kontakta verkstadschef Peter Danielsson på tel. +358 25166 eller verkmästare Kalle Andersson på tel. +358 25167, eller ring växeln på +358 18 25000. Du kan också skicka e-post till förnamn.efternamn@regeringen.ax.

Besök vår webbplats www.regeringen.ax/arbete-pension/arbeta-pa-landskapsregeringen för att lära dig mer om att arbeta på Ålands landskapsregering.

Infrastrukturavdelningen och dess transportbyrå Infrastrukturavdelningen är hjärnan bakom Ålands strategiska trafikplanering och infrastrukturprojekt. Tillsammans med våra kollegor på Transportbyrån och Vägnätsbyrån arbetar vi för att säkerställa en smidig och säker transportinfrastruktur för alla ålänningar.

Verkstads- och lagerenheten Som en del av Transportbyrån spelar vår verkstads- och lagerenhet en avgörande roll i att hålla Ålands transportnät i toppskick. Med ett dedikerat team på 16 personer är vi stolta över att bidra till Ålands framtid varje dag.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
17.05.2024
Kontakta

För närmare information om tjänsten kontakta verkstadschef Peter Danielsson på tel. +358 25166 eller verkmästare Kalle Andersson på tel. +358 25167, eller ring växeln på +358 18 25000. Du kan också skicka e-post till förnamn.efternamn@regeringen.ax.