Köksbiträde/lokalvårdare

Trivs du i en miljö med varierat arbete? Är det viktigt för dig att bidra så dina kollegor har bra förutsättningar för sitt arbete? Lemlands kommun söker just nu en medarbetare för tjänsten köksbiträde/lokalvårdare till vårt daghem Bullerboda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 55% av heltid. Under 2024 är tjänsten förlagd på 68% med eventuell möjlighet till förlängning.

Vårt daghem har två avdelningar med barn mellan 2-6 år.

Din roll hos oss

Den kombinerade befattningen köksbiträde/lokalvårdare innebär ett varierande arbete där du tar hand om både daghemmets lokalvård och köksarbete. Du har en viktig roll hos oss för att möjliggöra för våra barn att vistas i fina miljöer. Det gör du genom att ansvara för daghemmets lokalvård där skötsel av städmaterial och städutrustning ingår.

Daghemmet har ett mottagningskök, vilket betyder att lunchen förbereds på annat håll och du tar emot den och gör de sista förberedelserna innan servering. Du ansvarar för att bland annat beställa livsmedel, förbereda frukost och mellanmål, diskning och liknande uppgifter. Arbetstiden är förlagd till mitt på dagen för att fungera optimalt för verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som har en lämplig utbildning på gymnasienivå eller erfarenhet av liknande arbete. För arbetet krävs att du har hygienpass.

Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har en positiv attityd, flexibel och trivs med att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Uppvisat straffregisterutdrag krävs av dig som blir vald till tjänsten.

Vår rekryteringsprocess

Lemlands kommun rekryterar fördomsfritt och objektivt. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. Maximal prövotid tillämpas. Närmare upplysningar angående arbetet ges av föreståndare Henrika Holländer.

Om vår kommun

Lemlands kommun är en mellanstor kommun ur ett åländskt perspektiv, men en liten kommun i ett större omvärldsperspektiv. Här finns det utrymme för att både vara liten och stor på samma gång. Lemlands kommun ger service till kommuninvånarna inom allt från barnomsorg till vattenledningsnät. Av kommunens ca 120 anställda arbetar ungefär 10 % med administration, medan de flesta arbetar med service nära kommuninvånarna inom barnomsorg, skola, äldreomsorg, bibliotek och fritidsverksamhet.

Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter.

Som anställd i Lemlands kommun får du ta del av personalförmåner som friskvård och rekreation tillsammans med dina kollegor. Lemlands kommun arbetar kontinuerligt med kvalitet och utveckling för att vara en modern kommunförvaltning som vill vara i framkant. Vi söker dig som vill vara med i den utvecklingen.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
17.05.2024
Arbetets varaktighetTillsvidareanställning
ArbetstidDagtid, 55% av heltid. Under 2024 68% av heltid
LönEnligt avtal
Skicka ansökan till

Vi ser fram emot att få din ansökan med personligt brev samt CV, helst via e-post.

Ansökan skickas antingen per e-post till barnomsorgen@lemland.ax eller via postadress: Lemlands kommun, Kommunrundan 7, 22610 Lemland. Märk ansökan med " köksbiträde/lokalvårdare Bullerboda".

Kontakta

Föreståndare Henrika Holländer, 018-349 455, henrika.hollander@lemland.ax