Hundskötare

Hos oss på Fyra Ben hunddagis och hundhotell finns nu ett ledigt jobb som ordinarie hundskötare.

Tjänsten är tillsvidare och deltid på minst 55% men kan vara upp till 84% beroende på hur många timmar sökande önskar samt schemaläggning.

Tjänsten har fasta arbetspass enligt fyra veckors schema, 2-5 dagar per vecka. Utöver det kan man få jobba extra vid sjukdom, ledigheter och när någon annan i personalen vill byta arbetspass av tillfälliga orsaker.

Möjlighet till flera fasta arbetspass finns längre fram vartefter vi utvecklar våra verksamheter. I det här jobbet finns även möjlighet att växa med företaget och få en större roll i framtiden.

Arbetsuppgifterna är främst att sköta om dagisets och hotellets hundar, gå promenader, ta olika grupper i rastgård för lek samt utfodra, klippa klor och i enstaka fall medicinera. Även kundkontakt (personligen i korta stunder samt via mail/sms/telefon/Fb meddelande), kassa, bokningar, städning och försäljning av foder. Gör man ett bra jobb kan det tillkomma ytterligare uppgifter, t.ex putsa öron, bada hundarna, hålla i jippon m.m.

Ibland får man vara lite händig för små reparationer eller klippa gräs och skotta snö.

Det mesta man behöver veta om hur man professionellt sköter om hundar får man lära sig på jobbet med mentor. Dock krävs det att man är intresserad och villig att lära sig mer och har en viss baskunskap. Det finns även möjlighet att gå kurser hos oss med personalrabatt, samt att utbilda sig inom yrket där vi i vissa fall subventionerar utbildningen om man verkligen är intresserad och vill stanna kvar hos oss.

Har man redan någon utbildning inom djur eller stor kunskap så kan man även få mer spännande arbetsuppgifter, t.ex trimningar, hålla kurser, privatträningar, agility, nosework m.m baserat på kunskapsnivå.

Vi jobbar mest ensamma, och på lugnare dagar med färre hundar så har man tid att sitta ner och ta en extra kopp kaffe och mysa extra länge med hundarna. Dock har vi även hektiska dagar ibland då man behöver vara stresstålig och fokuserad.

Kraven på sökande är minimi 18 år och körkort (egen bil är en fördel), att man är pålitlig, professionell och ansvarstagande och kan hantera olika temperament och storlekar på hundar. Man måste kunna jobba ensam efter inskolning. Ett intresse för hundar och djur över lag är viktigt.

Någon form av djurutbildning är önskvärt och meriterande, men inget krav.

Vad vi erbjuder dig:

Ett glatt gäng kollegor med ganska dålig humor (skrattar mycket gör vi ändå).

Mycket frisk luft och promenader.

Ett varierande jobb med många olika typer av hundar.

Personalrabatt på Buddy Pet Foods och MUSH.

Många hundpussar och gos om man har en dålig dag.

Flexibilitet gällande utformningen på arbetsuppgifter om man t.ex har huvudvärk en dag.

Trevliga återkommande kunder.

Personalaktiviteter i form av teambuilding, agilityträning, träffar tillsammans med egna hundar m.m Möjlighet att ha egen hund/hundar med på jobb förutsatt att den/dom funkar i flocken.

Möjlighet att själv påverka sina egna arbetsuppgifter till viss mån om man har utbildning/kunskap inom något specifikt område.

Låter detta som något för dig?

Mer info om företaget och våra verksamheter hittar ni på https://www.fyraben.com/

Arbetet börjar enligt överenskommelse. Inskolning i juni eller juli, första ensamma arbetspasset 12.8.2024. Tillsvidare anställning.

Skiftesarbete. Jobbet inkluderar både morgonpass, kvällspass och tvådelat helgpass enligt vårt fasta fyra veckors schema. Denna tjänst har helgpass var fjärde helg. Har man önskemål på vilka arbetspass/dagar man vill jobba så kan det tas i beaktande.

Lön enligt kollektivavtal, samt dubbel lön på röda dagar.

Ansökan med CV samt fritt formulerat brev där du berättar om dig själv kan skickas till fyraben.hunddagis@gmail.com

Har ni frågor går det bra att kontakta oss via samma e-post.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
21.05.2024
Skicka ansökan till

fyraben.hunddagis@gmail.com

Kontakta

Petra Berglund, 0401597002, fyraben.hunddagis@gmail.com