Webbutvecklare | Bo på Åland

Webbutvecklare

Winter söker en snitsig WEBBUTVECKLARE till vårt kontor i Mariehamn på heltid. Vi söker dig som har erfarenhet av och stort intresse för JavaScript, (S)CSS och andra webbtekniker. Det är även meriterande om du:

- Har arbetat med Node.js samt Angular eller andra JavaScript-ramverk

- Har arbetat med WordPress och PHP

- Har ett intresse för webbdesign, UX och tillgänglighet

Tjänsten passar dig som är trygg i din roll som webbutvecklare och som har ett stort intresse för webb och digitala lösningar överlag. Du brinner för nytänkande, moderna tekniker och håller dig uppdaterad på de senaste trenderna.

På Winter jobbar du i ett team av unga, driftiga problemlösare som hela tiden strävar efter att ta fram de bästa tänkbara lösningarna på våra kunders problem. Du jobbar i en avspänd miljö i vårt nya kontor på Torggatan, där du har stora möjligheter att själv styra över dina arbetstider och uppgifter. Vi anordnar regelbundet olika gemensamma aktiviteter både på Åland och i Stockholm och erbjuder förmåner i form av bl.a. friskvård, resor och kurser. Teamet du ansluter dig till består i dagsläget av fyra heltidsanställda webbutvecklare, en designer/strateg och en projektledare. Utöver det får du jobba nära flera frilansande designers och webbutvecklare som finns hos oss på deltid.

Winter är en digital byrå i centrala Mariehamn och i Gamla stan i Stockholm. Vi erbjuder webbaserade lösningar till företag i olika storlekar och i alla branscher. Med hjälp av de senaste teknikerna jobbar vi för att skapa en bättre webb för alla. Vi jobbar med allt från åländska företag till globala aktörer som Björn Borg, Acne Digital, Max Burgers och Chimi Eyewear. På den lokala marknaden har vi nära samarbeten med bl.a. Åda, AMS, Visit Åland, Rädda barnen samt omkring hundra andra företag och organisationer. Projekt vi jobbar med dagligen innefattar allt från hemsidor och e-handel till hybrid- och webbappar.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Du är välkommen med din ansökan per mail till jobb@winter.ax Din ansökan ska innehålla CV, personligt brev och exempel på något webbprojekt du jobbat med.

Sista ansökningsdag
29.02.2020
Kontakta

Joel Bergman, 018-55 990, jobb@winter.ax

Winter Agency Åland Ab, Torggatan 20, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax