VVS-montör | Bo på Åland

VVS-montör

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för energiteknik och installationsarbete. Du har utbildning inom området och föredragningsvis några års erfarenhet av branschen. Vi ser att praktisk arbetserfarenhet inom området är en förutsättning för att självständigt klara av arbetet. Utöver vvs kunskap är det en stor fördel att även inneha kunskap inom el.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer främst att arbeta med vvs-installationer och projektledning av fastighetsinstallationer och värmepumpar. Om el kunskap finns kommer du även att ha möjlighet att arbeta med diverse elinstallationer och solceller.

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i din roll samt erfara tillväxten av ett starkt framåtsträvande företag inom en stark framtida bransch. Vi uppskattar egenskaper såsom noggrannhet, punktlighet, uppriktighet samt individuellt ansvarstagande. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och får gärna sätta din individuella prägel på jobbet inom givna ramar. Vi sätter stor vikt vid frihet under ansvar i arbetet och möjligheten till att självständig ta hand om kunder och projekt.

Din erfarenhet, prestationsförmåga och kompetens avspeglas i lönen.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Vi hoppas vi har väckt ditt intresse och att du hör av dig med din ansökan, CV samt löneanspråk som skickas till Kristoffer Pomrén:

kristoffer.pomren@acs-energy.com

Sista ansökningsdag
14.06.2021
Kontakta

Kristoffer Pomrén, 044 042 2649, kristoffer.pomren@acs-energy.com

ACS-Infinity Ab Oy Ltd, Karlbergsvägen 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax