Vikarierande teamledare | Bo på Åland

Vikarierande teamledare

Folkhälsan på Åland är en allmännyttig social- och hälsovårdsorganisation med hälsofrämjande verksamhet och serviceproduktion som sina kärnområden. Verksamheten är uppdelad i två aktiebolag, 16 lokalföreningar med ca 3.300 medlemmar samt landskapsföreningen Folkhälsan på Åland r.f. som takorganisation.

Folkhälsans Allaktivitetshus på Åland Ab anställer en vikarierande Teamledare till Folkhälsans hemtjänst.

Folkhälsans hemtjänst växer och utvecklas och vi söker nu förstärkning i form av en Teamledare. Tjänsten är ett vikariat på heltid till 31.8.2021 med möjlighet till förlängning. Behörighetskrav sjukskötar- eller socionomexamen.

Folkhälsans hemtjänst har hela fasta Åland som sitt arbetsfält, och vi erbjuder en mångsidig variation av tjänster som t.ex. hjälp med daglig omvårdnad, hemvårdssysslor, apoteksärenden, delning av mediciner, promenader, sällskap, städning med mera. Vi erbjuder även hemsjukvård och läkartjänster i samarbete med Medimar.

Som Teamledare jobbar du delvis administrativt och delvis ute på fältet med hembesök. Du ansvarar för den fortlöpande planeringen av hembesöken samt planerar vård- och omsorgen. Du är med och aktivt utvecklar Folkhälsans hemtjänst på Åland.

Vi söker dig som har lätt för att organisera och strukturera, samt har ett intresse i att utveckla vård och omsorg för dem som bor hemma. Du behöver ha en bra förmåga att kommunicera och vara flexibel. Du behöver ha körkort. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Tilläggsuppgifter ges av Linda Nummelin-Gammals. Intervjuer hålls fortlöpande och tjänsten inleds enligt överenskommelse.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
31.8.2021, möjlighet till förlängning
Skicka ansökan till

Sänd din ansökan med CV till linda.nummelin@folkhalsan.ax

Sista ansökningsdag
10.05.2021 - 09:00
Kontakta

Linda Nummelin-Gammals, 018-527010, linda.nummelin@folkhalsan.ax

Folkhälsans Allaktivitetshus på Åland Ab, Skeppargatan 11, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax