Vårdare 50% | Bo på Åland

Vårdare 50%

Kommunernas socialtjänst k.f. lediganslår följande arbete i arbetsavtalsförhållande: VÅRDARE 50%

En tillsvidare anställning som VÅRDARE inom boendeverksamhet med nuvarande placering vid Tistelgränd. Anställningen är 50 % av heltid i periodarbetstid med möjlighet till utökad arbetstid. Arbetet inleds omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter består i att, tillsammans med övrig personal, ge stöd, service och vård i det vardagliga livet och vid olika aktiviteter. I arbetet ingår städning, matlagning och omvårdnad. Genom rutiner och kontinuitet skapas trygghet och förutsättningar för en välfungerande vardag för de boende på enheten. Arbetet speglas av deras individuella behov varför det är viktigt att vara lyhörd.

Som person ser vi att du tar egna initiativ i kombination med förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga. Med ett gott bemötande och vilja och förmåga att kommunicera bidrar du till ett trivsamt arbetsklimat. Du värnar om humor och glädje och tillika ser du vikten av det egna ansvaret i att arbetsuppgifterna utförs med omsorg och noggrannhet. Framför allt trivs du med att arbeta med människor.

Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet av motsvarande arbete och även har kännedom kring autismspektrum och andra funktionsvariationer. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Behörighetskrav:

Närvårdarexamen eller motsvarande examen i enlighet med förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92. Den sökande ska vara Valviraregistrerad.

Prövotid om 6 månader tillämpas inom Kommunernas socialtjänst k. f.

Sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas vid avsaknad av behöriga sökanden.

Uppgiftsrelaterad lön: 2500,76 €

Eventuella erfarenhetstillägg tillkommer.

Närmare information ges av:

Föreståndare - Jessica Eriksson.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Organisationen har ca 250 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
2500,76€
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag
28.09.2021 - 15:00
Kontakta

Föreståndare Jessica Eriksson, 018-532879, jessica.eriksson@kst.ax

Kommunernas socialtjänst k.f., Styrmansgatan 2 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax