Vårdare | Bo på Åland

Vårdare

Inhopp/vikarier: Vårdare

Välkommen att jobba med oss på Tallgårdens ESB som är ett boende med plats för 28 klienter, just nu bor det 20 klienter hos oss. Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter.

Personalen vid servicehuset jobbar såväl i servicehuset som ute på byn i hemtjänsten. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår kvälls- och helgarbete.

Har du sedan tidigare erfarenhet och ett genuint intresse att arbeta med människor och då framför allt med äldre personer men är inte registrerad i Valvira, är kanske jobbet som vårdare ett alternativ.

På Tallgårdens ESB bor flertal personer med demens diagnos eller någon form av kognitiv svikt. Det bor även flertal personer med multisjukdom.

Vi jobbar utgående från de boendes individuella behov, därav behöver du vara lyhörd, empatisk, har ett gott bemötande och förmågan att se människan framom diagnosen och funktionsnedsättningen. Samt förmåga att bemöta och skapa en positiv miljö för våra boende med deras olika individuella behov. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

Körkort krävs.

Arbetsspråket är svenska.

Sunds kommun är en tobaksfri kommun.

Vi tillämpar en prövotid om 4 månader.

Anställningens varaktighet: vid behov

Intervjuer och Inskolning kan ske fortlöpande.

Har du frågor kontakta: Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare eller Annika Vördgren, ansvarig närvårdare.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
enligt AKTA
Skicka ansökan till

Skicka din ansökan Märkt: Inhopp Vårdare/Äldreomsorg med personligt brev, CV samt 2-3 referenser till: info@sund.ax eller Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 Kastelholm

Sista ansökningsdag
20.12.2021 - 15:00
Kontakta

Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, desiree.zetterman@sund.ax, +358(0)4573447176(kontorstid)
Annika Vördgren, ansvarig närvårdare, annika.vordgren@sund.ax, +358(0)4575801741(kontorstid)

Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 KASTELHOLM

Site by Strax