Vårdare | Bo på Åland

Vårdare

Kommunernas socialtjänst k. f. lediganslår följande arbete i arbetsavtalsförhållande: VÅRDARE

Två tillsvidare anställningar som VÅRDARE 100 % av heltid i allmän arbetstid inom daglig verksamhet med nuvarande placering vid Navigationskolegränd.

Arbetet innebär att du ger vård, stöd och service för personer som har fysisk/psykisk, intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. På Navigationsskolegränd står dagverksamhetens arbetstagares välmående i fokus. Vi jobbar mycket med sinnesstimulering och hälsa genom olika sinnesrum, musik, utomhusvistelse och medvetna kostval. Till arbetsuppgifterna hör även grundvård, alternativ kommunikation, viss matlagning, samt att jobba utifrån arbetstagares enskilda träningsprogram.

Vi söker dig som kan se till den enskilda individen och inge trygghet genom upprätthållandet av struktur och kontinuitet, samtidigt som du bidrar till arbetstagarnas självständighet och dagverksamhetens utveckling.

Som person ser vi att du har lätt för att kommunicera och samarbeta, är flexibel, noggrann och respektfull i mötet med de personer vi arbetar med. Framförallt trivs du med och tycker det är stimulerande att arbeta med människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Behörighetskrav:

Närvårdarexamen eller motsvarande examen i enlighet med förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92. Den sökande ska vara Valviraregistrerad. Även sökanden utan närvårdarexamen kan komma att beaktas i brist på behöriga sökanden.

Prövotid om 6 månader tillämpas.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Uppgiftsrelaterad lön: 2500,76 €

Eventuella erfarenhetstillägg tillkommer.

Närmare information ges av:

Föreståndare - Lilian Nyholm.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Organisationen har ca 250 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
11.10.2021 eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
2500,76 €
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag
29.09.2021 - 15:00
Kontakta

Föreståndare Lilian Nyholm, 018-532951, lilian.nyholm@kst.ax

Kommunernas socialtjänst k.f., Styrmansgatan 2 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax