Vårdare | Bo på Åland

Vårdare

Kommunernas socialtjänst k. f. lediganslår följande arbete i arbetsavtalsförhållande: VÅRDARE

En tillsvidare anställning som VÅRDARE 100 % av heltid i periodarbetstid inom boendeverksamhet med nuvarande placering vid Boendestöd. Arbetet inleds 26.8.2021 eller enligt överenskommelse. Arbetet innebär att du, tillsammans med övrig personal, ger stöd och service i det vardagliga livet för personer som har psykisk, intellektuell, neuropsykiatrisk och/eller fysisk funktionsnedsättning eller missbruksproblematik. Dina arbetsuppgifter består i att handleda klienter i olika aktiviteter som förekommer i vardagen såsom planering av matinköp, matlagning, klädvård, myndighetskontakter och fritidssysselsättning. Ditt arbete präglas av ansvar i möten och samspel med andra människor. Det är behoven hos de personer vi stödjer som styr ditt arbete.

Arbetet är självständigt och det är viktigt att du är lyhörd för klienternas behov, flexibel och kan ta egna initiativ. Som person ser vi att du har lätt för att kommunicera med andra och att du ser varje möte med andra människor som en möjlighet till lärdomar. Du är flexibel, noggrann och ödmjuk i mötet med de personer vi arbetar med. Vi tror att du har en god samarbetsförmåga men att du också trivs med att arbeta på egen hand. Framförallt tycker du att det är roligt och stimulerande att arbeta med människor! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet av motsvarande arbete och även har kännedom om olika funktionsvariationer. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Körkort är ett krav då arbetet sker i klienternas hem.

Behörighetskrav: Närvårdarexamen eller motsvarande examen i enlighet med förordningen om behörighetsvillkor för yrkesutbildad personal inom socialvården FFS 804/92. Den sökande ska vara Valviraregistrerad.

Prövotid om 6 månader tillämpas inom Kommunernas socialtjänst k. f. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Uppgiftsrelaterad lön: 2466,76 €. Eventuella erfarenhetstillägg tillkommer.

Närmare information ges av: Föreståndare - Charlotte Danielsson.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Organisationen har ca 250 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
26.08.2021 eller enligt överenskommelse
Lön
Uppgiftsrelaterad lön: 2466,76 €
Skicka ansökan till

Ansökan ska vara oss tillhanda på rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag
28.06.2021 - 15:00
Kontakta

Föreståndare - Charlotte Danielsson, 018-532941, charlotte.danielsson@kst.ax

Kommunernas socialtjänst k.f., Styrmansgatan 2 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax