Våningstädare | Bo på Åland

Våningstädare

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus.

Hos oss jobbar ca. 30 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 4 pigga och glada kollegor till vår städavdelning. Vårt hotell är 4-stjärnigt och för vårt team är det viktigt att våra rum är välstädade och att vårt hotell är rent så att våra gäster trivs och får en härlig upplevelse hos oss. Det är också med stolthet vi kan säga att våra gäster tycker vi gör ett bra jobb!

Dina arbetsuppgifter

Som våningsstädare i vårt hotell består arbetsuppgifterna av följande:

- Städning och bäddning av hotellrum

- Städning och möblering av konferensavdelning

- Städning av bastu -och poolavdelning

- Övriga förekommande städuppgifter

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du tycker om ordning och reda, är noggrann och tycker om att ha rent och snyggt omkring dig. Du har ett öga för det lilla extra och förstår vikten av god service och du är en given lagspelare som hjälper dina kollegor där det behövs! Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.

Kvalifikationskrav

Erfarenhet av tidigare arbete inom lokalvård är meriterande men inte ett krav. Du behöver ha god fysik och vara uthållig då arbetet kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du kan svenska eller alternativt god engelska. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige. Vi önskar att du är minst 18 år gammal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
sommar
Arbetstid
kl. 8-19
Lön
enligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

jobb@parkalandia.com

Nämn i ansökan vilken tjänst du söker då vi har flera lediga tjänster i sommar.

Sista ansökningsdag
31.03.2021 - 23:59
Kontakta

Tittie Sundelin, +358 18 14130, jobb@parkalandia.com

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax