Våningstädare | Bo på Åland

Våningstädare

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. Här finns också restaurang, bar, konferens- och festvåning samt bastu och pool. Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 3 pigga och glada kollegor till vår städavdelning. Vårt hotell är 4-stjärnigt och för vårt team är det viktigt att våra rum är välstädade och att vårt hotell är rent så att våra gäster trivs och får en härlig upplevelse hos oss. Det är också med stolthet vi kan säga att våra gäster tycker vi gör ett bra jobb!

Som våningsstädare i vårt hotell består arbetsuppgifterna av följande:

- Städning och bäddning av hotellrum

- Städning och möblering av konferensavdelning

- Städning av bastu -och poolavdelning

- Övriga förekommande städuppgifter

- Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du tycker om ordning och reda, är noggrann och tycker om att ha rent och snyggt omkring dig. Du har ett öga för det lilla extra och förstår vikten av god service och du är en given lagspelare som hjälper dina kollegor där det behövs! Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.

Erfarenhet av tidigare arbete inom lokalvård är meriterande men inte ett krav. Du behöver ha god fysik och vara uthållig då arbetet kan vara fysiskt krävande. Vi önskar att du kan flytande svenska eller finska alternativt engelska. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige.

Tjänsterna är tidsbundna över sommaren med möjlighet till förlängning eller extra arbete under hösten. Städjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema, dags-och kvällspass av olika längd mellan ca. kl. 8-19 under veckans alla dagar. Vi behöver våningsstädare mellan maj och september i varierande anställningslängd. Vänligen uppge i din ansökan hur länge du kan arbeta.

Lön enligt kollektivavtal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
maj
Arbetets varaktighet
september
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag på jobb@parkalandia.com! Intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Hotellchef Johanna, johanna@parkalandia.com, 018-14 130

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax