Utbildade croupierer

Vi är intresserade av att komma i kontakt med UTBILDADE CROUPIERER (BlackJack och Roulette). Vi erbjuder en kortare utbildning inom fartygsspecifika områden (normalt 3 dagar + praktikpass ombord på ett av fartygen) innan du kan börja arbeta på riktigt ombord. Ett utbildningsarvode ingår efter godkända utbildningsdagar och praktik ombord.

Varje år reser över 20 miljoner passagerare med fartygen som trafikerar mellan bland annat Helsingfors, Stockholm, Åbo, Mariehamn, Tallinn och Riga. Det innebär ett konstant stort flöde av kunder i en fartygsmiljö, där du i ditt spännande och omväxlande arbete som sjöcroupier är ambassadör för Paf och ansvarar för spelverksamheten ombord.

Din uppgift är att ansvara för att spelunderhållningen ombord utförs på ett service- och resultatinriktat sätt utgående från de spel och aktiviteter som Paf tillhandahåller.

I rollen ingår även uppföljning av spelaktiviteterna, tömning, påfyllning och enklare underhåll av de automatiserade spelen, kassahantering, redovisning, penninglogistik och rapportering samt säkerhetsuppgifter. Övriga av förman tilldelade uppgifter.

Vi värdesätter varm och personlig service, initiativförmåga och öppenhet. Vi söker därför dig som är utåtriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi vill att du har förmåga att planera arbetet på ett kund-/ och säljinriktat sätt, och uppskattar om du kommer med förslag på förbättringar. Viktigt för oss är även att du är kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhets- och miljötänkande.

Vi erbjuder den rätta personen ett intressant och spännande jobb där du har möjligheten att påverka och ta ett självständigt ansvar.

Efter godkänd utbildning och praktik så ingår du i vår vikariepool. Vid uppdrag som croupier är du anställd vid det aktuella rederiet och följer Pafs arbetsdirektiv. Du rapporterar till både din närmsta chef på rederiet och på Paf, därmed finns bägge chefer med i rekryteringsprocessen.

Vikariaten är av både kortare och längre karaktär. Vid längre vikariat schemaläggs du vanligtvis 7 - 7 (7 dagar jobb/7 dagar ledigt), 10 - 10 eller 14 - 14, vissa variationer utifrån detta kan förekomma.

Arbetsspråket är svenska, finska och engelska, beroende på vilken linje fartyget trafikerar.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Skicka in din ansökan, inklusive ditt CV, via länken https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=1175&departmentId=18956&ProjectId=143730&MediaId=5

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Rekrytering sker löpande.

Sista ansökningsdag
15.11.2019
Kontakta

Paf - Casino Staff Coordinator John Boman, 020 791 2215

Ålands Penningautomatförening (PAF), Lövdalsvägen 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax