Upphandlare/handläggare | Bo på Åland

Upphandlare/handläggare

Som upphandlare/handläggare ansvarar du för att genomföra upphandlingar, utredningar, rådgivning och information till styrelsen och förvaltningen samt handläggning av alla slags ärenden. Det innebär bland annat att upprätta upphandlingsunderlag, upprätta och granska avtal, genomföra utredningar och projekt.

Andra arbetsuppgifter är stöd vid budget och bokslut, tillsyn och uppföljningar, inspektioner, kundtjänst, information och kommunikation samt projektledning.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom lämplig inriktning samt erfarenhet av offentlig upphandling och förvaltning. Det är meriterande om du arbetat i upphandlingsverktyget E-avrop.

Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du har förmåga att arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta i en liten grupp.

Tjänsten kräver att du är noggrann, strukturerad med god förmåga att planera och prioritera bland dina arbetsuppgifter samt uttrycka dig enkelt och begripligt i tal och skrift. För att passa för tjänsten tror vi att du behöver vara en flexibel problemlösare med intresse för samhällsfrågor.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, särskilt servicekänsla och samarbetsförmåga.

På Mise får du arbeta för miljön med trevliga arbetskamrater!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.09.2021
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
lämna eventuella löneanspråk
Skicka ansökan till

Mise

Fabriksgatan 8

22100 Mariehamn

Sista ansökningsdag
11.07.2021
Kontakta

Sofie Dahlsten, verksamhetsledare, 018-23844, info@mise.ax

Ålands Miljöservice MISE, Fabriksgatan 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax