Trainee/sommarjobb 2020 | Bo på Åland

Trainee/sommarjobb 2020

Vi söker dig och erbjuder trainee/sommarjobb inom Javautveckling och System Administrator

Är du på slutrakan av dina studier eller nyligen utexaminerad? Analytisk, tålmodig och lösningsorienterad? Då kan det här vara trainee/sommar-jobbet för dig!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete och möjligheten att utvecklas till ett proffs i ett nytänkande företag inom finans och IT. Vi söker nu trainees som javautvecklare, till våra olika Affärsområden. Samt System Administrator till Infrastructure & Operations. Du kommer att få värdefull arbetserfarenhet av mångsidiga uppgifter som trainee på Crosskey.

Hur vi jobbar

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen och flexibel miljö tillsammans med drivna och kunniga kollegor. Vi arbetar med den modernaste tekniken och har som mål att tillsammans utveckla de bästa produkterna för våra kunder. Du får bland annat vara med och utveckla nya produkter och lösningar för internetbanker och mobila system.

Att jobba som systemutvecklare och -administratör på Crosskey ger dig goda möjligheter för vidare karriär som arkitekt, teknisk projektledare mm. Vi önskar att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift medan kunskaper i finska är meriterande.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
sommaren 2020
Skicka ansökan till

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=182&ProjectId=176905&MediaId=3130

Vi kommer att behandla ansökningar vartefter de kommer in. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag
28.02.2020
Kontakta

För frågor gällande traineeplatser kontakta HR Manager Monika Sigmark eller via mail: monika.sigmark@crosskey.fi Tel +358 407178456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax