Terminalarbetare | Bo på Åland

Terminalarbetare

Vi söker terminalarbetare för olika långa vikariat till terminalerna: Mariehamn och Långnäs.

Är du en serviceinriktad och språkkunnig person som gärna jobbar i skift? Gillar du omväxling och högt tempo? Kom med i vårt glada terminalgäng!

Vi erbjuder ett omväxlande och intressant jobb där du lär dig mycket och får möta människor från olika länder. Behovet är olika långa vikariat och inhopp, året runt. Vikariat kan även leda till ordinarie anställning.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av Planarbete och incheckning av passagerare och fordon, både uppe i terminalen samt i fordonsincheckningen. Du kommer att arbeta skift med tidiga morgnar, dagsturer, kvällar och sena nätter. Vissa arbetspass är i Långnäs. Körkort är ett krav för arbetet.

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och ansvarsfull. Det är du som tar hand om kunden vid incheckningen och skall få varje passagerare att känna sig nöjd. Du är van vid att arbeta i högt tempo och vid eventuella problemsituationer är du bra på att hitta snabba lösningar.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, finska och engelska. Erfarenhet av arbete inom kundservice är meriterande.

Du som söker skall vara 18 år och ha körkort.

Mer information fås av:

Terminalchef eller HR Senior Specialist Laura Nieminen.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
30.11.2021
Kontakta

Terminalchef 018 26164, terminachef.mariehamn@vikingline.com

HR Senior Specialist Laura Nieminen, 0407019360

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax