Team Manager till Planering och Logistik | Bo på Åland

Team Manager till Planering och Logistik

Optinova är en av världens främsta tillverkare av avancerad polymerslang både för medicinskt och industriellt bruk. Vi är alltid intresserade att höra från lagspelare med kompetens inom bl a polymerer, processkunskap, automation eller digitalisering. Är du intresserad av jobb hos oss kan du läsa mera om oss här www.optinova.com.

Vi söker nu en Team Manager till Planering & Logistik i Godbyfabriken

Godbyfabriken tillverkar avancerad slang för medicinskt bruk. Planering & Logistik ansvarar för planeringen och prognostiseringen av produktion. Vi har hand om orderhantering, materialanskaffning, lagerhantering samt export av våra tillverkade produkter. Utöver detta utför vi även analyser och kalkyler inom ramen för vår verksamhet.

Vi - ett team på 8 personer - har ett nära samarbete med alla avdelningar i Godbyfabriken, Optinovas Innovationscenter samt säljkontor och kunder över hela världen, även med våra övriga fabriker i Jomala, Thailand och USA.

Vi söker nu dig som vill stötta och leda oss i det dagliga arbetet och vår utveckling framåt i sann #mågottfabriken anda. Samarbete, glädje och stort kundfokus genomsyrar vårt arbete och inom teamet strävar vi ständigt till att förbättra processer och metoder med syfte att öka kundnöjdhet och produktkvalitet.

För att lyckas som Team Manager har du

- erfarenhet av att framgångsrikt leda i utveckling och förändring

- ett genuint intresse av att få människor att växa

- kompetens inom produktionsplanering och logistik

- stort intresse och kunskap om utveckling av team, processer och arbetssätt

- erfarenhet av Lean samt Agila arbetssätt

Utöver detta behöver du vara en mycket bra kommunikatör både på svenska och engelska.

Vi erbjuder ett spännande jobb där du får vara med och ta Planering & Logistik teamet till nästa nivå. En möjlighet att jobba inom en intressant bransch i en organisation i en expansiv fas och vars högsta syfte är att öka kvalitén i vardagen för människor.

Anställningen är tillsvidare, heltid och jobbet sker dagtid.

Intresserad? Ansök snarast möjligast, men senast 31 januari. Vi kommer börja intervjua (online) omgående. Har du frågor är du välkommen att kontakta Magnus Backlund, Director Production & Logistics eller Petra Heinonen, Director HR.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Sista ansökningsdag
31.01.2021
Kontakta

Magnus Backlund, Director Production & Logistics, magnus.backlund@optinova.com, tel 040 684 9211
Petra Heinonen, Director HR, petra.heinonen@optinova.com, tel 0440 866 396

Optinova AB, Industrivägen 5, 22410 GODBY

Site by Strax