Systemutvecklare

Pedago Interaktiv Ab söker en SYSTEMUTVECKLARE.

I ditt jobb är du med och utvecklar Pedago lön. Du arbetar parallellt med Pedago löns nuvarande kod och databaser och får bidra med din kunskap och dina erfarenheter för att göra strategiska teknikval för vidareutvecklingen. Vi står i startgroparna för ett förändringsarbete och beroende på vad du är särskilt duktig på kan du få ansvara för arkitektur, UX/UI eller vara vår egen integrationsspecialist mot PA- eller ekonomisystem.

Du kommer att få arbeta tillsammans med det team som skrivit Pedago lön från grunden samt en del externa specialister som hjälper oss i utvecklingsprojekt på olika sätt.

Utvecklingen av Pedago lön sker idag i C++ med SQL som databas. Har du erfarenheter från strukturerade programspråk kan du relativt snabbt stiga in och hjälpa till med utvecklingen. Har du webbutveckling som bakgrund kan det hända att du hittar din roll i något av de projekt som väntar på att startas.

Förutom programmering i Pedago lön kan en del av dina arbetsuppgifter vara migrering av nya kunders data till vårt system, jobba med integrationer och vidareutveckling av vårt API, stötta utvecklandet av CRM/Helpdesk, felsöka, testa, felrätta, mm.

Se mer information på www.pedago.fi/jobb

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
Vanlig kontorstid
Skicka ansökan till

Ansökningarna skickas till e-post@pedago.fi

Sista ansökningsdag
09.08.2019
Kontakta

Peter Granholm, 0400 655 120, e-post@pedago.fi

Pedago Interaktiv Ab, Nygatan 7 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax