Studiecoacher

Study Fuel & Family Support är till för hela familjen. Barn, ungdomar och studeranden har möjlighet att få läxhjälp till hemmet eller annan överenskommen plats. Vi ger även familjestöd i alla dess former. Hos oss jobbar allt från toppelever, kaptener, socionomer och alla med hjärta på det rätta stället. Här för att hjälpa dig och din familj!

Vi har dom värdefullaste eleverna och söker nu flera STUDIECOACHER för att hjälpa så många barn, ungdomar och studeranden som

möjligt i sommar med fortsättning i höst.

Du bör vara flexibel, strukturerad, ha ett peppande och glädjefyllt förhållningssätt och älska att lära ut just dina styrkor inför prov eller återkommande läxläsning.

Går du i skola på Åland, Åbo eller Helsingfors? Går du ut högstadie, studerar på gymnasiet, högskola eller universitet. Är du elev, lärare, socionom, kapten, hälsokunskap, ekonomi? Listan är lång.

Viktigaste av allt. Du bör kunna din sak och ha ett hjärta av guld. Vi har som sagt de värdefullaste eleverna som behöver få din absoluta närvaro, hjälp och uppmärksamhet för att nå sina mål i livet.

Självklart bör du vara beredd på att visa upp ett intyg från brottsregistret när anställningen börjar.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
så snart som möjligt
Arbetets varaktighet
enligt behov
Arbetstid
arbetstid och lön per timme
Skicka ansökan till

Skicka in din ansökan idag med ett personligt brev och berätta gärna om dina styrkor som du kan lära ut till barn, ungdomar och studeranden. Vi ber er även lämna in betyg och CV.
Ansökningar skickas till info@studyfuel.fi
Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag
31.08.2019
Kontakta

Vid frågor ring Charlotta 0457 580 1234 mellan kl 15:00-20:00 alla dagar

Study Fuel and Family Support, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax