Stallpersonal till RECO Equestrian | Bo på Åland

Stallpersonal till RECO Equestrian

RECO Equestrian söker stallpersonal för timarbete - upp till max deltid gällande helger och kvällar och visst arbete vardagar. Arbetet innebär allmän skötsel av stall och hästar så som utfodring, in- och utsläpp, mockning, hagmockning, städning i stall och andra områden. Arbetstiderna kan variera mellan kl. 08-20.

RECO Equestrian söker dig som har erfarenhet från hästar och stall.

Meriterande är utbildning med inriktning häst eller yrkeslivserfarenhet. Du som söker är minst 18 år och har körkort. Vi vill att du har ett gott handlag med hästar, gott bemötande, flexibilitet och samarbetsförmåga. Du behöver dessutom vara säkerhetsmedveten och noggrann. Att arbeta i stall är ett förhållandevis tungt arbete varför du som söker behöver ha god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande.

Vi på RECO Equestrian driver verksamhet på Åland med hästar och ryttare i träning och tävling, både för hoppning och dressyr. Vi har främst egna hästar och bedriver småskalig avel. Sen 2017 har vi verksamheten inhyst på Himmyra Gård, en anläggning med plats för 24 hästar på box, samt hagar, lösdrift och stort ridhus. Anläggningen är byggd för att gynna hästarnas välmående och vara så lättarbetat som möjligt för människorna. Idag har vi ca 20 hästar på anläggningen, fördelat på både lösdrift och stall.

Vi värdesätter att hålla en hög standard på arbetsplatsen genom att ständigt eftersträva förbättringar och ny kunskap. Vi vill hela tiden utvecklas och förbättra vårt sätt att hantera hästarna så att de mår så bra som möjligt, vare sig de är unga eller gamla, ska tävla, säljas eller utbildas. Vi drivs av mottot "Glädje för hästar, människor och miljö".

http://www.recoequestrian.fi/

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Ansökan med CV och referenser, skickas till Julanda Lindholm per mejl julanda@recoequestrian.fi

Sista ansökningsdag
30.11.2021
Kontakta

Julanda Lindholm, 0400529779, julanda@recoequestrian.fi

RECO Equestrian Ab, Hammarlandsvägen 1218, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax