Städarbetsledare | Bo på Åland

Städarbetsledare

Du kommer att ha ansvar för våra objekt att de bemannas, personalen utför arbetet, kvalitetskontroll, utbilda personalen, leda personalen, utföra resursplanering, samt utveckla företaget.

Du bör vara professionell i ditt utförande av arbete, god ledarskapsförmåga, god planeringsförmåga. Du bör kunna vara flexibel i din arbetstid då vi har objekt dygnet runt alla dagar i veckan. Du bör vara noggrann person med förmåga att kunna se det lilla extra och kunna anpassa sig till olika situationer. Du bör kunna planera och organisera arbetet.

Krav är arbetserfarenhet inom städbranschen. Du behärskar svenska språket i tal och skrift och en förutsättning att kunna engelska språket.

B-körkort är ett krav. Goda datakunskaper.

Vill du veta mera om tjänsten före du sänder in ansökan, sänd gärna frågorna på mailen, så svarar vi så fort vi har möjlighet.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
början av 2021
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

År du intresserad av detta arbete sänd in din ansökan på vår mail adress info@alclean.fi och vi kommer att läsa och fundera över ansökningar och tar sen kontakt med dig för intervju och berättar mera om denna tjänst.

Sista ansökningsdag
29.01.2021 - 16:00
Kontakta

Sabina, 0457 530 1371, info@alclean.fi

Tcc Ålclean Ab, Blomstringevägen 4, 22120 MARIEHAMN

Site by Strax