Städansvarig

Nu har du chansen att vara med och skapa Östersjöns bästa kundservice!

Vi söker en STÄDANSVARIG för ordinarie anställning. Placeringen är i första hand på M/S Rosella i befattningen cateringspecialist.

Vi erbjuder dig en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i 60 år. Du får bra personalförmåner och ett spännande och utmanande jobb, med möjlighet att utvecklas i ditt yrke. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år (1-1 avlösningssystem).

Dina arbetsuppgifter innebär att du är teamledare för hotellavdelningen med ansvar för städverksamheten ombord. Till dina arbetsuppgifter hör utveckling av verksamheten, arbetsplanering, beställning av varor, sömnadsarbeten och hantering av tvätt och arbetskläder. Du deltar även i det dagliga städarbetet ombord, vilket innebär städning och bäddning av hytter samt städning och renhållning av allmänna utrymmen och personalutrymmen. Även säkerhetsuppgifter ingår.

Vi söker dig som är utåtriktad och positiv med god kommunikationsförmåga. Du bemöter våra gäster på ett varmt och vänligt sätt och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Ett högt arbetstempo, nya utmaningar och problemlösning är något du trivs med. Du är en flexibel lagspelare som kan arbeta med olika sorters människor men också självständigt. Vi förväntar oss också att du är en inspirerande ledare med en resultatinriktad attityd

Du har ett naturligt intresse för att hålla det helt, rent och snyggt runt omkring dig. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tidigare förmanserfarenhet är meriterande. Arbetsspråket är svenska.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsivdare
Skicka ansökan till

Registrera din ansökan på www.vikingline.com - Sök jobb - Jobba ombord

Sista ansökningsdag
23.09.2019
Kontakta

Rekryteringen, (018) 27 000 (växel)

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax