Sommarjobbare, Varuboden City | Bo på Åland

Sommarjobbare, Varuboden City

SALE VARUBODEN CITY SÖKER GLADA SOMMARJOBBARE SOM ÄR INTRESSERADE AV KUNDBETJÄNING. ARBETSTIDEN ÄR MINST 20 H/VECKA OCH DET FINNS OCKSÅ MÖJLIGHET TILL TILLÄGGSARBETE.

Som sommarjobbare har du förmågan att se servicesituationen med kundens ögon och du garanterar en högklassig service med din egen glada och personliga kundserviceinställning. I dina arbetsuppgifter ingår exempelvis kundbetjäning, att jobba i kassan och att plocka upp varor i hyllan.

Varuboden på Åland erbjuder ett intressant sommarjobb inom detaljhandeln, där du kan jobba med varierande uppgifter och med en rad olika personer. Vi vill se till våra medarbetare genom att bl.a. erbjuda en omfattande introduktion i arbetsuppgifterna. Dessutom får du också ta del av Finlands mest omfattande personalförmåner. Trivs vi med varandra har du chans att fortsätta jobba även i höst.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter förväntar vi av dig ett energiskt, kundorienterat förhållningssätt, ett initiativrikt, noggrant och ansvarsfullt arbetssätt och att du kan jobba bra i team. Dessutom förväntar vi att du kan jobba i varierande arbetsskift under verksamhetsställets alla öppettider. Arbetet kan tidvis vara fysiskt rätt så tungt, så bra kondition hjälper dig att orka i jobbet.

I arbetet ingår det att sälja produkter med åldersgräns och därför krävs det/ ses det som en fördel att du är myndig. Du kan också söka sommarjobb hos oss när du är under 18 år, i synnerhet om du studerar inom butiksbranschen.

Lämna in din ansökan senast 20.6.2021. Vi fortskrider med rekryteringsprocessen redan under ansökningstiden och platsen tillsätts så fort vi hittar en lämplig kandidat Har du ännu några frågor om arbetsuppgiften eller vårt företag?

Enhetschef Jarna Kunnas berättar gärna mera. Anställningen börjar enligt avtal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt avtal
Sista ansökningsdag
20.06.2021 - 23:59
Kontakta

Enhetschef Jarna Kunnas, 010 762 6214, jarna.kunnas@sok.fi

Varuboden på Åland Ab, Lövuddsvägen 1, 22120 MARIEHAMN

Site by Strax