Sommarjobbare till Posten

Åland Post är ett aktiebolag med hög servicenivå och starkt kundfokus. Vi är en av Ålands största landbaserade arbetsgivare med cirka 230 anställda och merparten av vår verksamhet vänder sig till marknader utanför Åland. En av de största och snabbt växande verksamheterna inom Åland Post är e-handel. Vi jobbar med moderna och automatiserade produktionslösningar och alltid med kunden i fokus.

Vi söker SOMMARJOBBARE till flera olika områden inom vår verksamhet och vi tar gärna emot din ansökan redan nu. Är du ansvarsfull, har positiv attityd och är minst 18 år gammal? Då kan du vara en av de personer vi söker förstärkning av i sommar.

Exempel på olika sommarjobb / befattningar:

- Postutdelare (med bil, kräver körkort och ev. tillgång till egen bil)

- Brevbärare (med cykel)

- Säljare till postkontor

- Produktionspersonal inom packning

Befattningarna kan vara både heltid och deltid. Lön enligt kollektivavtal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

INTRESSERAD?
Välkommen att lämna in ansökan och ett personligt brev. Bifoga CV. Motivera gärna vilken eller vilka av befattningarna du söker och varför. Du ansöker via ansökningsformulär på hemsidan www.alandpost.ax/jobb.
Vi rekryterar löpande under våren från de ansökningar som inkommit. Ladda därför upp din ansökan så fort som möjligt att öka dina chanser att få ett sommarjobb hos oss.

Sista ansökningsdag
31.03.2019 - 00:00
Kontakta
FRÅGOR? Kontakta oss via jobb@alandpost.com eller (018) 6360
Posten Åland Ab, Flygfältsvägen 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax