Sommarjobb Mariehamn | Bo på Åland

Sommarjobb Mariehamn

Ersättningsrådgivare, sommarjobb

Blir du inspirerad av människor och vill du hjälpa andra? Vill du påverka och utveckla? Styrs dina handlingar av mod, passion och välvilja?

Om ditt svar är ja, kan du var den teammedlem LokalTapiola Sydkusten letar efter till sommaren. Vi vill ge dig goda möjligheter till att utvecklas i ditt arbete och öka ditt kunnande med hjälp av en stimulerande och uppbyggande arbetsgemenskap. Vi är även i år med i kampanjen Ansvarsfullt sommarjobb och vill erbjuda kvalitativa och goda sommarjobbserfarenheter. Som arbetsgivare är vi flexibla och det är viktigt för oss att det finns balans mellan arbete och privatliv.

Vi söker nu livstrygghetsbevarare för mångsidiga uppgifter inom försäkringsbranschen för sommaren 2020 till vårt kontor i Mariehamn. Vi erbjuder ett intressant sommararbete för olika uppdrag inom kundtjänst och försäljning. Vissa uppgifter kan komma att fortsätta på deltid även under hösten och vintern enligt behov.

Vi söker dig med

- God interaktionsförmåga

- Äkta intresse i att trygga våra kunders säkerhet hälsa och ekonomi

- Ansvarstagande arbetssätt

- Förmåga att modigt fatta beslut

- Goda kunskaper i svenska - finska och övriga språk ses som en merit

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att lära dig och utvecklas till ett framtida spetskunnande i ett bra gäng. Våra livstrygghetsbevarare får grundlig introduktion i arbetsuppgiften som en del av teamet. Vi har även mångsidiga och uppskattade personalförmåner som du får ta del av.

Blev du intresserad?

Skicka oss din ansökan och cv via vår ansökningsblankett, senast 28.2.2020. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande under ansökningstiden och strävar efter att ha fattat beslut om anställning innan mitten av mars.

Ytterligare information fås av Teamchef Lukas Augustsson 0405053057, eller HR-ansvariga Anna Öhman 0403509282 eller fornamn.efternamn@lokaltapiola.fi.

Kolla också

www.lokaltapiola.fi https//lokaltapiola.ax/

Facebook LokalTapiola Åland och LähiTapiola Etelärannikko - LokalTapiola Sydkusten

Job Description

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.06.2020
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
28.02.2020
Kontakta

Name: Anna Öhman, Phone: , Email: ANNA.OHMAN@LAHITAPIOLA.FI

LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax