Skoldirektör

Kumlinge kommun i den åländska ytterskärgården söker SKOLDIREKTÖR.

Vi söker snarast en ordinarie skoldirektör på 40%.

Kumlinge är en trygg plats mitt i havet. Här tar vi hand om varandra och njuter av god service och korta beslutsvägar. Kommunen består av de fyra huvudöarna Kumlinge, Enklinge, Seglinge och Björkö. Kumlinge är helt svenskspråkigt likt övriga Åland. Boende finns nära kommunkansliet och skolan och vi hjälper om så önskas till med att förmedla kontakt.

Som skoldirektör är du ledande tjänsteman för bildningsnämnden och handhar därmed skola, ungdoms- och fritidsärenden, kultur och bibliotek. Dessutom administrerar du kommunens kollektivtrafik och skolskjutsar. Om den nya barnomsorgs- och grundskolelagen godkänns i lagtinget kan du även i framtiden komma att vara barnomsorgschef och då utökas tjänsten.

Vår organisation är liten och trygg. Här arbetar skicklig personal och möjligheten till individuellt anpassade lösningar är stor, stämningen god och miljön inspirerande.

Tillträde snarast. Lönen är anställningsgraden 40% av ca 3200 per månad. Prövotid 5 månader. Utdrag ur straffregistret samt intyg över hälsotillstånd ska uppvisas innan valet fastställs. Behörighetskrav enligt gällande åländsk lagstiftning. Har du utländsk motsvarande behörighet kan du få den verifierad av landskapsregeringen.

Kumlinge kommun ser gärna att arbetet söks av både kvinnor och män och är en arbetsplats som välkomnar mångfald.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Ansökan riktas till Kommunstyrelsen i Kumlinge, Kumlingevägen 323b, AX-22820 Kumlinge eller per e-post till kommundirektor@kumlinge.ax

Sista ansökningsdag
30.08.2019
Kontakta

Om du vill veta mer om tjänsten eller om hur det är att bosätta sig på Kumlinge kan du kontakta kommundirektör Christian Dreyer, 040 52 55 820, kommundirektor@kumlinge.ax

Kumlinge Kommun, Kommunkansliet, 22820 KUMLINGE

Site by Strax