Skiftansvarig, restaurang

Nu har du chansen att vara med och skapa Östersjöns bästa kundservice!

Vi söker en skiftesansvarig för vikariat till 31.12.2020. Placeringen är i första hand på M/S Viking Grace (Frank's Casual Dining). Vi söker även en skiftesansvarig för ordinarie anställning till M/S Mariella (à la carte). Som skiftesansvarig jobbar du i befattningen cateringspecialist.

Vi erbjuder dig en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i 60 år. Du får bra personalförmåner och ett spännande och utmanande jobb, med möjlighet att utvecklas i ditt yrke. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år (1-1 avlösningssystem).

Dina arbetsuppgifter innebär att du är teamledare för din avdelning och ansvarar för att servicenivån är på topp. Vi förväntar oss att du är en inspirerande ledare med en resultatinriktad attityd. I arbetet ingår produktutveckling, lagerhantering och inventering. Du samarbetar med hovmästaren och tillsammans bär ni ansvaret för verksamhetens lönsamhet. Till dina dagliga arbetsuppgifter hör också servering, försäljning och kundbetjäning inom alla restaurangkoncept ombord.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och serviceinriktad. Du bemöter våra gäster på ett varmt och vänligt sätt och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Ett högt arbetstempo, nya utmaningar och problemlösning är något du trivs med. Du är en flexibel lagspelare som kan arbeta med olika sorters människor men också självständigt. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och har ambitionen att utveckla våra restaurangkoncept enligt dagens trender.

Du har restaurangutbildning eller mångsidig arbetserfarenhet från branschen. Vi värdesätter speciellt kompetens inom à la carte och bar samt vinkännedom. Tidigare förmanserfarenhet är meriterande. Du kan kommunicera på finska och svenska. Övriga språk är meriterande.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
Enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
31.12.2019
Skicka ansökan till

Registrera din ansökan senast 23.8.2019 på www.vikingline.com Sök jobb Jobba ombord

Sista ansökningsdag
23.08.2019
Kontakta

På eventuella frågor svarar rekryteringen, tel. +358 18 27 000 (växel).

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax