Skadereglerare

Alandia Försäkring är en sjöförsäkringsspecialist som servar sjöfarts- och logistiknäringen. Vi är en av de ledande aktörerna inom vårt huvudsakliga marknadsområde i Norden och Baltikum. Kontoren finns i Mariehamn, Helsingfors, Stockholm och Göteborg. Bolaget har ca 110 anställda. Mer information hittar du på www.alandia.com.

Nu söker vi till vårt Skadeserviceteam på Alandia Marine en ordinarie SKADEREGLERARE

Som skadereglerare kommer du att ingå i en organisation med mycket samlad kompetens och tillhöra ett team som jobbar internationellt med hantering av skador. Till arbetsuppgifterna hör att ta del av haveriutredningar och främst producera ersättningsbeslut vad gäller sjökasko- och avbrottsförsäkring. Placeringsorten är i första hand Mariehamn, men även Helsingfors eller Stockholm kan komma ifråga.

Vi tror att du har en nautisk, maskinteknisk eller juridisk högskoleutbildning. Du har arbetslivserfarenhet i befälsställning ombord på fartyg eller i land på rederikontor eller annan liknande landbaserad verksamhet. Du uttrycker dig med lätthet på engelska i tal och skrift. Kunskaper i finska är meriterande. Eftersom vi arbetar i en internationell miljö och nära våra kunder krävs villighet att resa av den sökande.

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med möjlighet till kontinuerlig kompetenshöjning hos en stabil arbetsgivare som har tydligt tillväxtfokus för verksamheten.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
ordinarie
Skicka ansökan till

Skicka din ansökan med CV via https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?da232422

Sista ansökningsdag
24.03.2019 - 00:00
Kontakta
Skadechef Ronny Hindersson, (018) 29 000, ronny.hindersson@alandia.com
Alandia Försäkring / Mariehamn, Ålandsvägen 31, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax