Sjukskötare till äldreomsorgen | Bo på Åland

Sjukskötare till äldreomsorgen

Har du god människosyn och kunskap i sjukvård och omvårdnad är du välkommen till oss! Äldreomsorgen i Mariehamn behöver nu sjukskötare till Trobergshemmet institution.

VÅR VERKSAMHET

För den som är i behov av äldreomsorg erbjuder staden olika former av hjälp och stöd, både i hemmet och på serviceenheter. Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 180 medarbetare. Trobergshemmet och Odalgården erbjuder boende i olika former såsom effektiverat serviceboende och institutionsboende. Äldreomsorgen erbjuder också hemservice, korttidsvård, dagverksamhet, färdtjänst och stöd för närståendevård.

TROBERGSHEMMET INSTITUTION

Institutionsvården är till för multisjuka äldre personer som har ett stort behov av omvårdnad. Vårdpersonal finns tillgänglig dygnet runt och består av sjukskötare, närvårdare och omvårdnadsledare. Trobergshemmets institutionsboende har fyra avdelningar med totalt 52 rum.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du ansvarar, planerar, förverkligar och utvecklar omvårdnaden tillsammans med personal, klienter, närstående och andra professionella utgående från ett rehabiliterande och aktiverande synsätt. Till dina sjukskötaruppgifter hör bl.a. medicindelning, provtagningar, deltagande i den dagliga omvårdnaden, planering och förverkling av läkarronder m.m.

Vi arbetar evidensbaserat och klientsäkrat.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS

Din formella bakgrund är sjukskötare med registrering i Valvira.

Som person söker vi dig som känner igen dig i följande :

- Har ett gediget intresse av att arbeta inom geriatrik

- Har en god samarbetsförmåga men klarar också av självständigt arbete

- Har lätt för att kommunicera

- Har en positiv inställning

- Goda kunskaper i det svenska språket

VILLKOR

Vi kan erbjuda följande platser som sjukskötare till Trobergshemmet institution:

1 st. 91,5 % tillsvidare

2 st. 100 % tillsvidare, varav den ena platsen är aktuell inom demensenheten. Meriterande till denna plats är kunskap och erfarenhet av kognitiva sjukdomar och beteendestörningar samt brinnande intresse för utveckling av demensvården.

Prövotid om sex månader tillämpas.

Lön enligt avtal.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad använder arbetspsykologiska screeningtester som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
30.04.2021 - 15:00
Kontakta

Föreståndare Vanessa Åkerman, 018-531310, vanessa.akerman@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Norragatan 11, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax