Servitör/Barservitör | Bo på Åland

Servitör/Barservitör

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. I hotellet finns Park Restaurang & Bar med 80 sittplatser i restaurangen och 60 platser i baren. Här finns även en konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas onsdag-lördag året om och vår uteservering har många soltimmar.

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 2 pigga och glada kollegor till vår restaurang och bar. I Restaurangen och baren arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss. Vi serverar a la carte, lunch och bistro. Det är med stolthet vi serverar god mat, drinkar och övrig dryck.

Vi söker dig som är noggrann och tycker om att ge gästen det lilla extra. Arbetsuppgifterna består av följande:

- Servera

- Blanda drinkar

- Duka av och på

- Kassahantering

- Övrigt förekommande serveringsuppgifter

Personliga egenskaper:

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig.

Erfarenhet av tidigare arbete med servering. Du behöver kunna svenska och engelska. Finska och alkopass/serveringspass är meriterande men inget krav.

Tjänsterna är tidsbundna över sommaren med möjlighet till extra arbete under hösten. Serveringsjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med dags-och kvällspass under veckans alla dagar.

Anställningarna börjar enligt överenskommelse.

Lön enligt kollektivavtal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
augusti
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com! Intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Jesper Söderholm, 018-14 130, jesper@parkalandia.com

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax