Servitör | Bo på Åland

Servitör

HavsVidden är en hotell- och konferensanläggning med tillhörande klipphus, restaurang och gästhamn. Anläggningen är belägen längst norrut på fasta Åland i kommunen Geta på ett 55 ha stort område. Hotellet har idag en bäddkapacitet om ca 160 bäddar. Restaurangen kan ta upp till 120 gäster. Våra kundgrupper är konferensgäster, privatgäster, semesterfirare, fester och bröllopspar.

Vi söker nu en kreativ Servitör/Servitris som stolt kan representera HavsVidden. Ditt huvudansvar är att se till att våra gästers upplevelse blir utöver det vanliga. Du kommer att vara en viktig del av vårt fantastiska team, vi tror att du är en stark person som aldrig viker en millimeter vad gäller kvalité och ser service som sitt kall. Du blir tillfredställd av att se dina gäster njuta av vällagade och lokalproducerade maträtter och är en manisk person vad gäller hygien samt ordning och reda!

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: servering av mat och dryck, kvalitéarbete och guest relation. Största delen av din dag tillbringar du i matsalen med att ge våra gäster en service utöver det vanliga, samordning med övriga medarbetare. Vi är ett litet team som jobbar över avdelningsgränser, vår framgångsfaktor är vår förmåga att vara flexibla och möta våra gästers olika önskemål. Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Vi använder i så stor utsträckning som möjligt ekologiska och närproducerade råvaror. Vi vill alltid bli bättre och vår produkt är i ständig utveckling.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
i mitten/slutet av juni
Arbetets varaktighet
augusti
Arbetstid
oftast kl. 11-22 (lunch, midddag) / 16-23 (middag)
Lön
enligt kollektivavtal/överenskommelse
Skicka ansökan till

Vänligen skicka din CV och arbetsansökan till restaurang@havsvidden.com

Sista ansökningsdag
13.04.2020
Kontakta

Edvin Berglund, 018-49 408, edvin.berglund@hotmail.fi

Havsvidden Management Ab, Havsviddsvägen 90, 22340 GETA

Site by Strax