Servicespecialist

Ålandsbanken söker servicespecialister till avdelningen Kundservice & Marknadssupport. Tjänsten är ett moderskapsvikariat t.o.m. 31.08.2020.

Avdelningens verksamhet omfattar koncernens telefonväxel, Kundservice och Marknadssupport. Genom personlig service stöder vi Ålandsbankens kunder på Åland i Finland och Sverige i användning av Internetkontoret, digitala företagstjänster och dagliga bankärenden. Kundkontakterna sköts genom olika kontaktkanaler bland annat Internetkontoret, telefon och sociala medier.

I dina arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla kundrelationer. Att självständigt sköta backoffice-uppgifter i anslutning till de digitala och elektroniska tjänsterna samt administrera elektroniska företagstjänster. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, bygga relationer och stimuleras av att hitta lösningar. Som person är du nyfiken, ansvarsfull, kommunikativ och kundfokuserad.

Vi ser gärna att du har en lämplig merkantil utbildning och är intresserad av finansbranschen och sociala medier. Du bör ha flytande kunskaper i svenska, finska och engelska både muntligt och skriftligt då kontakten med kunderna sker på dessa språk.

Om oss

År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbudmed den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4,600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige.

Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
31.08.2020
Skicka ansökan till

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan och CV via: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationFo...

Sista ansökningsdag
24.03.2019 - 00:00
Kontakta
avdelningschef Maud Johans eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29011.
Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax