Servicespecialist | Bo på Åland

Servicespecialist

Vi söker en servicespecialist till vårt team Kundservice vid avdelningen Kundservice & Marknadssupport i Mariehamn.

Avdelningens verksamhet omfattar koncernens telefonväxel, kundservice och marknadssupport. Genom personlig service stöder vi Ålandsbankens kunder på Åland, i Finland och Sverige i användning av Mobilbanken och Internetkontoret, digitala företagstjänster och dagliga bankärenden.

Kundkontakterna sköts genom olika kontaktkanaler bland annat våra digitala tjänster, e-post, telefon och sociala medier.

I dina arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla kundrelationer, att självständigt sköta backoffice-uppgifter i anslutning till de digitala tjänsterna. Du bistår kunderna bland annat med användarstöd vid dagliga bankärenden, kortfrågor och företagstjänster.

Din profil

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, bygga relationer och stimuleras av att hitta lösningar. Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och kundfokuserad, samt drivs av att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning och är intresserad av finansbranschen, kundservice och digital kommunikation. Du bör ha flytande kunskaper i svenska, finska och engelska både muntligt och skriftligt då kontakten med kunderna sker på dessa språk.

Att bli en del av oss

Som en del i vårt Kundservice-team erbjuds du en inblick i hela bankverksamheten i den lilla personliga banken. Du får ta del av både utveckling av våra tjänster och den kundrespons vi får. I Kundservice jobbar du tillsammans med ambitiösa, kunniga kollegor med fokus på att lösa varje enskild kunds ärende på bästa sätt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Tjänsten är ordinarie med placering i Mariehamn, tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Närmare upplysningar kring tjänsten ger gruppchef Sandra Sjöström eller HR-specialist Camilla Husell.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Sista ansökningsdag
02.03.2021
Kontakta

Gruppchef Sandra Sjöström eller HR-specialist Camilla Husell, 0204 29011

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax