Servicespecialist

Vi söker SERVICESPECIALISTER till avdelningen Kundservice & Marknadssupport.

Avdelningens verksamhet omfattar koncernens telefonväxel, kundservice och marknadssupport. Genom personlig service stöder vi Ålandsbankens kunder på Åland i Finland och Sverige i användning av Internetkontoret, digitala företagstjänster och dagliga bankärenden. Kundkontakterna sköts genom olika kontaktkanaler bland annat Internetkontoret, telefon och sociala medier.

I dina arbetsuppgifter ingår att skapa och upprätthålla kundrelationer. Att självständigt sköta backoffice-uppgifter i anslutning till de digitala och elektroniska tjänsterna samt administrera elektroniska företagstjänster.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, bygga relationer och stimuleras av att hitta lösningar. Som person är du nyfiken, ansvarsfull, kommunikativ och kundfokuserad.

Vi ser gärna att du har en lämplig merkantil utbildning och är intresserad av finansbranschen och sociala medier. Du bör ha flytande kunskaper i svenska, finska och engelska både muntligt och skriftligt då kontakten med kunderna sker på dessa språk.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan och CV genom länken https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=182&departmentId=21463&ProjectId=176885&MediaId=5
Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Sista ansökningsdag
29.09.2019
Kontakta

Gruppchef Sandra Sjöström eller HR-specialist Marie Löfström, 020 429 011

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax