Servicerådgivare / kundmottagare

Bifa har sålt, köpt, bytt, servat och reparerat bilar på Åland sedan 1977. Bifa är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen person- och transportbilar samt även Nissan. Vid vår service-, reparations- och plåtverkstad är vi auktoriserade för Volkswagen, Nissan och Subaru. Verksamheten drivs utifrån Bifas fullserviceanläggning i Mariehamn på Åland. Vårt tydliga mål är att vara det bästa och självklara valet i frågor som berör fordon.

Vi söker nu en kundmottagare och servicerådgivare till Mariehamn

Som Servicerådgivare/Kundmottagare hos oss jobbar du nära våra kunder. Du bokar in kunders bilar för service eller reparation, du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, du tar emot och lämnar ut bilar, du håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. Som länken mellan vår verkstad och kund säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon, sociala medier eller mejl. För Bifas kunder skall bilägandet vara enkelt och tryggt. Du jobbar även med garanti- och försäkringsärenden, kampanjinkallningar, administration, bearbetning av kundreklamationer samt ansvarar tillsammans med verkstadschefen för att verkstadens produktivitet och drift optimeras.

Personprofil

Vi söker dig med erfarenhet från krävande försäljnings- och kundserviceuppgifter, t.ex. från detaljhandeln, turism-, logistik- eller tekniska sektorn. Vårt fokus finns hos kunderna och på att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande. Vi ordnar allt - alltid. Vi söker dig som är serviceinriktad, förtroendeingivande och resultatorienterad person med hög servicenivå. I och med de breda interna och externa kontaktytorna som befattningen kräver behöver du behärska svenska flytande i tal och skrift, och gärna även finska. Detaljer som att du har B-körkort, datavana, samarbetsvilja etc. är självklarheter för att framgångsrikt klara av rollen.

Vad kan Bifa erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst inom en verksamhet under stark tillväxt. Hos oss får du möjligheten att jobba och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och starka internationella varumärken. Vi har en verksamhet med starkt försäljningsdriv och högt i tak. Självklart följer vi gällande kollektivavtal och satsar stort både på friskvård och vidareutbildning av vår personal.

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Skicka CV samt personligt brev till leena.lindfors@bifa.ax

Sista ansökningsdag
22.03.2019 - 00:00
Kontakta
Mera information fås av Leena på +358 (0)18 526 221 eller Petri Luoma på +358 (0)18 526 20
Bifa Ab Bilfirma, Vikingagränd 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax