Servicedesk Administrator | Bo på Åland

Servicedesk Administrator

Vi söker nu till Mariehamn en SERVICEDESK ADMINISTRATOR.

Vi söker en medarbetare till vår Servicedesk inom avdelningen IO (Infrastructure & Operations). Servicedesk blir kontaktade både av externa och interna kunder i olika ärenden, där många löses av dem själva medan andra eskaleras vidare till andra specialister i företaget. Arbetsuppgifterna är omväxlande och tempot är högt.

Vi söker Dig som är serviceinriktad, kommunikativ både muntligt och skriftligt, pedagogisk/ordningsam/noggrann och har en positiv attityd. Du har god samarbetsförmåga och är duktig på att anpassa Dig till olika personer och situationer. Vi arbetar bl a med användarstöd, problemlösning, behörighetsadministration och utbildning samt deltar i projekt. System som används är exempelvis ärendehanteringssystemet Easit, Office 365, MS Active Directory och vårt banksystem. Därför förutsätter vi att Du är en van PC-användare och erfarenhet av arbete i Servicedesk är en fördel. Språkkunskaper krävs i engelska medan finska är meriterande.

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen och flexibel miljö tillsammans med drivna och kunniga kollegor.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Sänd din intresseanmälan och CV via hemsidan https://www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey/

Sista ansökningsdag
15.05.2020
Kontakta

Service Manager Christian Hansén, 040 035 2310
HR Manager Monika Sigmark, 040 717 8456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax