Säsongspersonal | Bo på Åland

Säsongspersonal

Rosenblads Ab består av "Rosenblads Trädgårdsbutik"; en komplett trädgårdsbutik i Mariehamns utkant samt "Rosenblads BlomsterTing"; en fräsch blomsterbutik i Maxinge, Ålands största köpcentrum.

Nyrenoverade trädgårdsbutiken erbjuder ett stort, inspirerande & spännande växtsortiment ,både för in & utsida,samt en hel del trädgårdsinredning & tillbehör.

Vi söker nu säsongspersonal med möjlighet till vidare tjänst, såsom florist, trädgårdsmästare, växtskötare, kassapersonal & gårdskarl.

- FLORIST med utbildning eller arbetserfarenhet som florist. Du avlastar på snittblomssidan med allt från order/beställning, hantering samt det viktigaste av allt; att skapa åt våra kunder! Tjänsten är på hel- eller deltid, kräver stort eget engagemang samt att du periodvis kan jobba i ett högt tempo där kunden alltid ska stå i fokus.

- TRÄDGÅRDSMÄSTARE med bred kunskap och erfarenhet av växter & försäljning, framförallt till småhusägare. Att kunna inspirera och vägleda kunden till bra val just för dom är en självklarhet så vi värdesätter stor social kompetens samt att du är flexibel

och arbetsvillig. Tjänsten är heltid eller deltid.

- VÄXTSKÖTARE med stort intresse för växter, dess skötsel och behov. Att du är ordningsam och strävar efter att skapa vackra växtmiljöer och exponeringar är en självklarhet, har du dessutom en trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande kunskaper

är det ett stort plus. Tjänsten är heltid eller deltid.

- KASSAPERSONAL som är pigg, glad och flexibel. Gärna med kassavana.

- GÅRDSKARL med stark fysik och händig. Truckkort.

Till samtliga tjänster är flytande svenska ett krav. Att du är positiv, samarbetsvillig och serviceminded ser vi som en självklarhet. Så till dig som har kompetens och är seriöst intresserad; SÖK NU, vi behandlar ansökningar efterhand och räknar med att tillsätta tjänsterna under februari-mars 2020. Samtliga tjänster startar i april och sträcker sig fram mot hösten, men för rätt person finns även möjlighet till vidare tjänst.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
april
Arbetets varaktighet
hösten 2020, ev. möjlighet till vidare tjänst
Skicka ansökan till

Välkommen med din fritt formulerade ansökan samt löneanspråk till mulle@rosenblads.ax.

Sista ansökningsdag
24.02.2020
Kontakta

Mulle Eriksson, mulle@rosenblads.ax

Rosenblads Trädgårdsbutik, Parkstigen 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax