S-Trainee på Åland

Är du en framtidens chef som vågar leda och lita på dina medarbetare och ge handlingsfrihet? Är du en person som är uppmuntrande, öppen och har du en förmåga att ge feedback konstruktivt och rättvist? Tycker du om att arbeta tillsammans i team och kommunicerar du bra? Har du den emotionella intelligensen som behövs i förmansarbetet? - Om du känner igen dig så kan du vara just den person som vi söker för vårt skräddarsydda S-Trainee program på Åland!

Din utbildning:

Minst slutförd lämplig utbildning på andra stadiet eller i slutskedet av utbildningen.

Vad väntar vi oss av dig?

Vi söker en person som gillar att jobba, är företagsam och vill alltid göra sitt bästa. Inställningen är avgörande! Du brinner för god service och du vill ständigt utveckla dig och lära dig nytt. Du är bra på att kommunicera och är positiv men du är också målmedveten och ansvarstagande. Kort och gott: du är beredd att axla helhetsansvaret för din butik.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant jobb i markethandeln i en kooperativ koncern som ägs av de enskilda medlemmarna (ägarkunderna). Vi finns till för våra kunder, vi arbetar öppet och hållbart, vi utvecklar och vi är lönsamma. Våra butiker skall vara i gott skick och kunderna skall trivas när de handlar hos oss. Vi tar hand om våra anställda och vi är måna om att ständigt vidareutbilda vår personal. Om du blir den utvalda så erbjuder vi dig en grundlig inskolning i någon av våra butiker och efter det skall du kunna avancera till mera ansvarsfulla poster och som pricken på i:et kan det på sikt finnas en möjlighet att få en tjänst som butikschef eller vicebutikschef. Mycket beror på dig själv och dina ambitioner!

Tidpunkten för inledandet av arbetet, arbetstiden samt lönen enligt överenskommelse.

Kort om Varuboden på Åland

Vi har tre butiker på Åland, SM Möckelö, SM Godby och Varuboden City samt två ABC-kallstationer, Västra macken och Godby macken. Vi har ca 60 butiksanställda och vi hör till S-kedjan.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
31.03.2019 - 00:00
Kontakta
Tomas Fagerström, 010 76 26326, tomas.fagerstrom@sok.fi
Varuboden på Åland Ab, Lövuddsvägen 1, 22120 MARIEHAMN

Site by Strax