Rumstädare | Bo på Åland

Rumstädare

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar cirka 30 personer året runt och i sommar behöver vi ännu förstärkning av 2 pigga och glada kollegor till vår städavdelning.

Vårt hotell är 4-stjärnigt och för vårt team är det viktigt att våra rum är välstädade och att vårt hotell är rent så att våra gäster trivs och får en härlig upplevelse hos oss. Det är också med stolthet vi kan säga att våra gäster tycker vi gör ett bra jobb!

Dina arbetsuppgifter som våningsstädare i vårt hotell består främst av städning och bäddning av hotellrum.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du tycker om ordning och reda, är noggrann och tycker om att ha rent och snyggt omkring dig. Du har ett öga för det lilla extra och förstår vikten av god service och du är en given lagspelare som hjälper dina kollegor där det behövs! Under arbetspasset är det under högsäsong et högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.

Kvalifikationskrav

Erfarenhet av tidigare arbete inom lokalvård är meriterande men inte ett krav. Du behöver ha god fysik och vara uthållig då arbetet kan vara fysiskt krävande. Vi ser gärna att du kan svenska eller alternativt god engelska. Vi önskar att du är minst 17 år gammal.

Inskolning igår.

Arbetstid

Arbetstiden är mellan klockan 11-15, 5 dagar i veckan, under veckans alla dagar.

Har du frågor kontakta husfru Tittie Sundelin.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
mitten av juni
Arbetets varaktighet
mitten av augusti
Arbetstid
11-15
Lön
enligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag på jobb@parkalandia.com!

Sista ansökningsdag är den 17.06.2021, men intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
17.06.2021 - 23:59
Kontakta

Husfru Tittie Sundelin, tittie@parkalandia.com, 018-14130

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax