Ridskolechef | Bo på Åland

Ridskolechef

Nu har du chansen att vara med och forma framtidens Sleipner Ridklubb i Mariehamn. Vi söker dig som är en engagerad ridlärare som gärna har tidigare erfarenhet av ledarskap och personalansvar. Du är en kreativ, problemlösande person och har ett starkt och aktivt ledarskap baserat på ridsportens värdegrund. Du är strukturerad och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är person som drivs av att utveckla personal, elever, hästar och övrig verksamhet. Du är ett gott föredöme och sätter hästarnas välmående i fokus samt ser ridskolan som en mötesplats där alla är välkomna. Du trivs med att arbeta såväl med hästar som med barn och ungdomar, som är vår prioriterade målgrupp. Som person är du strukturerad, engagerad, trygg och framåtsträvande, med en god pedagogisk och social kompetens. Du kan leda och motivera andra och skapar engagemang för att nå uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

I arbetet som ridskolechef ansvarar du bland annat för personal och arbetsmiljö, planering, administration, fakturering, budgetansvar och ekonomisk uppföljning. Tillsammans med styrelsen omsätter du mål och riktlinjer till handling. I arbetet ingår också att hålla ridlektioner samt ett övergripande ansvar för stall och hästar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på del- eller heltid och börjar enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Kvälls-, helg- och jourarbete förekommer.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Skicka in din fritt formulerade ansökan med CV och löneanspråk till Susanna Granroth på ordforande@sleipner.ax. Vi intervjuar löpande så tveka inte att skicka in din ansökan direkt!

Sista ansökningsdag
06.12.2021
Kontakta

Susanna Granroth, +358 40 705 1912 (efter klockan 16:00), ordforande@sleipner.ax

Ridklubben Sleipner r.f., Sleipnervägen 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax